Image
Allard van den Brink

psycholoog
relatietherapeut

Bureau Parcival
Winterkoning 13
7423 DL Deventer

06 - 81 86 93 37

Image

psychologisch onderzoek

Heeft u een werknemer waarbij u tegen psychische grenzen aanloopt en wilt weten wat de mogelijkheden zijn en wat u aan deze werknemer kunt vragen? U kunt antwoorden krijgen na een psychologisch onderzoek van Bureau Parcival.

Vragen kunnen zijn:

  • Moet bij deze werknemer rekening worden gehouden met aanpassingen in bijvoorbeeld de sociale omgang, aansturing, omgang met conflicten, structuur van werk of werktijden?
  • Kan deze werknemer neventaken verrichten?
  • Heeft deze werknemer voldoende capaciteiten voor een vervolgstap in opleiding of werk?

Het psychologisch onderzoek bestaat uit een diagnostisch gesprek en het invullen van meerdere vragenlijsten. Bureau Parcival gebruikt hiervoor vragenlijsten over persoonlijkheid, klachten en intelligentie.

Doel is u duidelijkheid te geven over vervolgstappen die u kunt zetten met uw werknemer. Het verslag bestaat hiervoor uit zowel de beschrijving van het onderzoek als een korte leesbare samenvatting en adviezen naar aanleiding van uw onderzoeksvraag. Hiermee kunt u een duidelijke en haalbare richting met uw werknemer inzetten.

Naar aanleiding van uw aanmelding neemt Bureau Parcival contact met u op om samen met u tot een zo helder mogelijke onderzoeksvraag te komen. Bureau Parcival nodigt uw werknemer vervolgens schriftelijk uit voor een gesprek en de vragenlijsten. Eventueel kunnen gesprek en vragenlijsten gesplitst worden over twee afspraken. Binnen twee weken na de afspraak ontvangt u de schriftelijke verslaglegging met antwoord op uw onderzoeksvragen.

Image
Image
Allard van den Brink

psycholoog
relatietherapeut

Bureau Parcival
Winterkoning 13
7423 DL Deventer

06 - 81 86 93 37