Bureau Parcival, praktijk
Allard van den Brink

psycholoog
relatietherapeut

Bureau Parcival
Winterkoning 13
7423 DL Deventer

06 - 81 86 93 37

Praktijk bureau Parcival

werkwijze

Bekijk hier een korte introductiefilm.

Na je aanmelding neem ik telefonisch contact op, waarbij ik vraag naar je klachten en hulpvraag. Dit telefonisch voorgesprek is gratis. Indien gewenst kun je dan een afspraak maken voor een eerste gesprek.

In het eerste gesprek verkennen we jouw situatie, je wensen en mogelijkheden, en de reden van je komst. Ook kijken we naar sterke kanten van jou, en je omgeving. In de meeste gevallen leidt dit in één gesprek tot een vraag, richting en/of doel waaraan je, met mijn hulp, zou willen werken. Daarbij kan stilstaan, aandacht en acceptatie een doel op zich zijn, zonder dat er iets hoeft te veranderen. Soms is het goed bij een eerste of tweede gesprek belangrijke anderen mee te nemen om jouw situatie te verduidelijken, of om te kijken hoe jullie samen verder kunnen komen.

Vervolggesprekken staan in het teken van het werken aan je doelen, of de vragen waarvoor je komt. Vanuit mijn ervaring zal ik je daarbij soms sturen, maar je soms ook zelf jouw gewenste ervaringen laten opdoen. Daarbij nemen wij regelmatig een moment om te kijken of we samen nog op de goede weg zitten.
Als je het gevoel hebt zelf verder te kunnen ronden we af. Je klachten kunnen dan verdwenen zijn, maar het kan ook zijn dat je een hanteerbare manier gevonden hebt om ermee om te gaan. Als blijkt dat andere gespecialiseerde hulp nodig is, zal ik je adviseren over een vervolgstap.

kleurige afbeelding van vogel
Image
Allard van den Brink

psycholoog
relatietherapeut

Bureau Parcival
Winterkoning 13
7423 DL Deventer

06 - 81 86 93 37